Velkommen til Bøgh Furniture

Bøgh Furniture er i dag en online møbelforretning. Bøgh Furniture har ingen fysisk butik, til gengæld går vi stærkt ind for at holde priserne i bund ved at minimere omkostningerne, det betyder bl.a. at Bøgh Furniture levere direkte fra producenten og hjem til dig.

Møbelforretning er en udspringer af den oprindelige Bøgh Furniture der dannede sine rødder i 2015 som en enkeltmandsvirksomhed der producerede og solgte håndlavede møbler. I 2017 blev den oprindelige Bøgh Furniture solgt, og i år 2019 valgte nuværende indehaver at omlægge virksomhedsstrategien, og indgik aftale om at skabe en webshop med unikke stilrene produkter samt priser der holdes i bund.

Bøgh Furniture satser stort på at sælge unikke møbler til vores forbrugere, som passer ind i det moderne nordiske hjem. Bøgh Furniture er ikke en webshop med kæmpe sortiment, grundet ønsket om at holde produkterne i en kategori, hvor vi selv er vilde med design og kvalitet.

Bøgh Furniture sætter en ære i at få feedback fra kunderne, hvorfor det værdsættes at modtage billeder hvorledes kunden har brugt møblet i sit unikke hjem. Vi tilstræber at have en kundeservice der ligger i top, og som resultat heraf har vi også et høj rating på trustpilot.